Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Ναυαρίνου 12, 19200 Ελευσίνα, Ελλάδα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο πελάτης της ηλεκτρονικής μας σελίδας (moromou.gr) αποδέχεται τους όρους χρήσης αυτής χωρίς επιφυλάξεις αφού εγγραφεί και πραγματοποιήσει παραγγελία.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δικαιούται να αλλάξει τους όρους αυτούς ανα πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, οι οποίοι ισχύουν από την στιγμή που ανακοινώνονται δημόσια. Σε περίπτωση διαφωνίας του χρήστη με τους όρους ,παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείται η σελίδα. Η ηλεκτρονική σελίδα moromou.gr  είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει σκοπό την πώληση και αποστολή προϊόντων.

Κάθε προιόν που εκτίθεται στην ιστοσελίδα μας αποτελεί αντικείμενο αγοραπωλησίας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές των τιμών, των προϊόντων, των εκπτώσεων κλπ, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη.

Σε περίπτωση παροχής λανθασμένων στοιχείων κατά την παραγγελία προϊόντων, η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη στην μη παραλαβή ή καθυστέρηση της παραγγελίας. Παρακαλούμε για την ορθή καταχώρηση στοιχείων.

Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει το προφίλ του χρήστη, καθώς ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τον κωδικό πρόσβασής του.

Κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και θεωρείται σύμβαση αγοραπωλησίας εταιρείας-πελάτη.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθους στην περιγραφή, τιμή, διαθεσιμότητα, σχέδιο ή μέγεθος του προϊόντος.

Κάθε παραγγελία που αποστέλλεται προς τον πελάτη συνοδεύεται από απόδειξη ή τιμολόγιο και δελτίο αποστολής.

Σε περίπτωση που ο χρήστης καταχωρήσει εσφαλμένα στοιχεία ή δεν εμφανίζεται στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραδόσεις από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (moromou.gr) πραγματοποιούνται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι εκτός αποθέματος, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον χρόνο παράδοσης του προμηθευτή. Ο χρήστης θα ενημερωθεί μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. Στην περιγραφή του προϊόντος θα βρείτε τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Σαββατοκύριακα και αργίες το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν λειτουργεί για αποστολές και παραδόσεις.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αλλάξει την παραγγελία του αφού προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία και η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί , ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊον με τη χρέωση αποστολής να επιβαρύνει τον ίδιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αλλάξει το προιόν εντος 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του υποδεικνύοντας στην εταιρεία μας το προϊόν που θέλει να αλλάξει. Τα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει κάποιο αντιστοιχο προϊόν στην ίδια τιμή και στα ίδια χαρακτηριστικά.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του και να λάβει το χρηματικό ποσό που έχει καταβάλει. To ποσό αυτό θα επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο χρέωσης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από εμάς του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Προσοχή! Οι επιστροφές γίνονται δεκτές υπό την προϋπόθεση πως τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (με την ετικέτα και χωρίς να υπάρχουν ίχνη χρήσης).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ακολουθώντας τους νόμους περί προστασίας του καταναλωτή και περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων του, τα προσωπικά δεδομένα πελατών χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς σχετιζόμενους με την παραγγελία (προετοιμασία και παράδοση αυτής). Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  www.moromou.gr δεν πρόκειται να αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει καταχωρήσει ο πελάτης. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να διαγράψει την εγγραφή του περιλαμβανομένων όλων των στοιχείων του, ενώ το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει από τη βάση δεδομένων του όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ