Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Ναυαρίνου 12, 19200 Ελευσίνα, Ελλάδα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο Πελάτης με την χρήση της ηλεκτρονικής μας σελίδας (το ηλεκτρονικό κατάστημα www.moromou.gr) αποδέχεται ανεπυφύλακτα τους τους όρους χρήσης αυτής, με την εγγραφή του και την πραγματοποίηση παραγγελίας. Ο Πελάτης, με την εγγραφή του, δηλώνει ότι αποδέχεται τους ορούς χρήσης της ιστοσελίδας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους αυτούς, χωρίς πρπηγούμενη υποχρέωση να ενημερώσει τον πελάτη για τις πραγματοποιηθείσες αλλαγές, οι οποίες τίθενται αυτομάτως σε ισχύ από τη στιγμή της δημόσιας ανακοίνωσης τους.Εφόσον ο Πελάτης διαφωνεί με τους όρους αυτούς, θα πρέπει να μην χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα.

Η ηλεκτρονική σελίδα www.moromou.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, που αποσκοπεί στην πώληση και αποστολή προϊόντων.

Όλα μας τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας αποτελούν αντικείμενα αγοράς-πώλησης. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μπορεί να προβαίνει οποτεδήποτε σε αλλαγές στις τιμές, τα προϊόντα, τις παρεχόμενες εκπτώσεις κτλ, χωρίς να έχει πρωτίστως την υποχρέωση  να ενημερώνει τον Πελάτη.

Ο Πελάτης οφείλει να παρέχει ορθά και σωστά στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κτλ) για την αποστολή των προϊόντων καθώς σε περίπτωση παροχής εσφαλμένων στοιχείων, η εταιρία δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τη μη παραλαβή ή την καθυστερημένη παραλαβή του προϊόντος.

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για το προφίλ του και τον κωδικό πρόσβασης του. Στη περίπτωση που κάποιος παραβιάσει το προφίλ του πελάτη, η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Ο Πελάτης πρέπει να γνωρίζει πως οποιαδήποτε παραγγελία που πραγματοποιείται, αυτομάτως θεωρείται και είναι σύμβαση αγοραπωλησίας μεταξύ της Εταιρίας και του Πελάτη.

Σε περίπτωση λάθους στην περιγραφή, τιμή, διαθεσιμότητα, σχέδιο ή μέγεθος του προϊόντος η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η Εταιρεία πρέπει να αποστέλλει όλες τις παραγγελίες στον Πελάτη συνοδευόμενες με από απόδειξη ή τιμολόγιο και δελτίο αποστολής.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει στην ακύρωση παραγγελίας εφόσον ο Πελάτης παράσχει εσφαλμένα στοιχεία ή μη εμφάνισης του στην διεύθυνση την οποία έχει δηλώσει.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΟΙ παραδόσεις από την ιστοδελίδα www.moromou.gr πραγματοποιούνται εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας και αφού τα εμπορεύματα είναι έτοιμα για αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάτα από τον χρόνο παράδοσης του προμηθευτή (χρόνος για τον οποίο ο Πελάτης θα ενημερωθεί μετά την επιβαίωση της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος μεταφοράς δίνεται στην περιγραφή του κάθε προϊόντος.

Αποστολές και παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Κυριακές και αργίες.

Ο Πελάτης έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του, εφόσον το προϊόν δεν έχει αποσταλεί. Μετά την αποστολή της παραγγελίας το προϊόν μπορεί ν α επιστραφεί μόνον εφόσον ο πελάτης χρεωθεί ο ίδιος τα μεταφορικά έξοδα.

Ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει την παραγγελία του, αφού προηγηθεί προηγούμενη επικοινωνία με την εταιρία και η παραγγελία δεν έχει ήδη αποσταλεί.

Ο Πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αλλαγές να αλλαχθούν, με την προϋπόθεση πως ο Πελάτης επιστρέψει  το προϊόν που θέλει να αλλάξει στην Εταιρεία και μας υποδείξει το προϊόν που επιθυμεί να αγοράσει. Όλα τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν ο Πελάτης.

Στην περίπτωση δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος, ο Πελάτης έχει την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να επιλέξει κάποιο άλλο αντίστοιχο προϊόν στην ιδία τιμή και με τα ιδία χαρακτηριστικά. Εφόσον ο Πελάτης ενημερώσει εγκαίρως την Εταιρεία, έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στην παραγγελία του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο online κατάστημα www.moromou.gr οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Πληρωμή με κάρτα με χρήση της υπηρεσίας Alpha E-commerce

Πληρωμή με χρήση Masterpass

Αντικαταβολή

PayPal

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το www.moromou.gr μέσω της ηλεκτρονικής της σελίδας σας δίνει την δυνατότητα για την επιστροφή του προϊόντος που έχετε αγοράσει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ήμερα παραλαβής του και θα σας επιστραφεί το ποσό το οποίο έχει καταβληθεί. Στην περίπτωση αυτή, το ποσό που έχει καταβάλει ο Πελάτης  για την αγορά του, πρέπει να του επιστραφεί μέσω τραπέζης το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από την επιστροφή του προϊόντος στο www.moromou.gr.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται δεκτές υπό την αίρεση πως τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, φέρουν την ετικέτα τους και δεν υπάρχουν ίχνη χρήσης. Εφόσον η πληρωμή έχει γίνει, τότε η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ακολουθώντας τους νόμους περί προστασίας του καταναλωτή και περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων του, τα προσωπικά δεδομένα των πελατών θα χρησιμοποιηθούν μόνο για σκοπούς σχετιζόμενους με την προετοιμασία της παραγγελίας αλλά και την παράδοση αυτής.

Το www.moromou.gr δεν πρόκειται να αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει καταχωρήσει ο Πελάτης.

Ανά πάσα στιγμή, ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να να διαγράψει και να καταργήσει την εγγραφή του καθώς και όλα τα υπάρχοντα στοιχεία του λογαριασμού του, ενώ το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει από τη βάση δεδομένων του όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες :

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ